Jump to content

Molim savjet i informaciju


anonimno

Preporučene objave

Molim vas ako neko zna;Čekamo treće djete i ja bih htio ići na porodiljski dopust.Policajac sam,žena je nezaposlena a ipak bih ja otišao na porodiljski.Zanima me dali na to imam pravo?s obzirom da je treće djete dali imam pravo na trogodišnji dopust?kolika je visina prvu godinu a kolika ostale dvje,misli na novčani iznos porodiljne naknade?Inaće žene imaju pravo 40 dana prije termina otići na porodiljni a šta u mom slućaju(ha,ha) :bonk: Puno vam zahvaljujem na svakom odgovoru. :bebac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

koliko znam, vi kao otac djeteta možete koristiti porodiljni za drugih šest mjeseci. a iznimno i prvih šest mejseci ako je majka teško bolesna, napusti dijete ili umre. kod vas to hvala bogu nije slučaj. prema tomu imate pravo nakon šest mjeseci djetetovog životaa. a za treće dijete to bi bile do tri godine djetetovog života. prvih šest mjeseci porodiljnog dobiva se prosjek plaća isplaćenih u posljednjih šest mjeseci (vaša je supruga nezaposlena pa ne znam kako bi to išlo). ako je prijavljena na burzi onda bi od njih nešto dobivala. provjerite svakako, ali nisam sigurna da vi imate pravo koristiti porodiljni dopust od rođenja djeteta. mislim da je to samo kao što sam gore navela. provjerite

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija