saša.zg objavljeno: 21. srpanj 2020. objavljeno: 21. srpanj 2020. (uređeno) Poštovanje, prije svega isprika ako tražim odgovor u krivom djelu foruma, stvarno sam slab s pravom. Našao sam nekoliko starijih postova na temu iznajmljivanja vozila fizčke osobe pravnoj gdje sam se informirao o temi ali mi nije jasan sam ugovor. Naime, bio sam u Narodnim novinama misleći da prodaju ugovore za taj oblik iznajmljivanja ali mi je rečeno da nemaju ništa takvo pa me zanima sastavljamo li mi sami ugovor i možda neki savjet ako je tako? Hvala uređeno: 21. srpanj 2020. od saša.zg Citiraj
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 21. srpanj 2020. odgovoreno: 21. srpanj 2020. Sami sastavljate ugovor, ne postoje šprance. Napravite neki obrazac ugovora gdje kasnije rukom možete dopisati osobne podatke, cijenu i podatke o vozilu, ako iznajmljujete više vozila. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.