Jump to content

Mogucnosti zalbe nakon odbijanja zahtjeva za privremenim boravkom


Trucking

Preporučene objave

Može,opet privremeni boravak pa zahtjev.Izaći ionako mora.Zašto bi bilo neregularno ako se prikupe svi potrebni dokumenti.

Pošto može boraviti bez problema dok joj ne odobre/odbiju boravak nakon što joj prođe kratkotrajni boravak (90 dana) to vrijeme će joj bit uračunato u sljedeći boravak tako da treba pitat u nadležnoj PP kad se opet može vratit i koliko može bit jer se dani obračunavaju kompjuterski.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pretpostavljam da nece biti problema jer imamo sve sto su trazili do sad (pretpostavljam i da ce me obavijestiti ako nesto nedostaje pa da dostavimo) ali su mi u pocetku vec davali nekoliko kontradiktornih informacija pa se informiram. Takoder sam dobio u pocetku razlicite informacije od razlicitih policijskih postaja sto ostavlja malo neozbiljan dojam jer ispada da ove stvari ovise nekad o tome "na koga naletimo na salteru" sto je jako neozbiljno. Kriminalom se ne bavimo nikakvim (vidim po netu da u vecini slucajeva to biva presudna stavka kod odbijenica) pa smatram da nema razloga da odbiju.

 

uređeno: od Trucking
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija