Jump to content

Skrbništvo


Iko30

Preporučene objave

Poštovani, imam sljedeću situaciju.

U braku smo 10g i imamo dvoje djece. Suprug donedavno trosio eliceu..skinuo se sam s njih ali otkad ih ne trosi je sve drugacije. Poceo se derat na djecu, sve mu smeta. Bojim se da ce postati jos agresivniji. Razmisljam o rastavi vec duže vrijeme, al sada je odluka definitivno tu. Zanima me dali postoji mogucnost da on dobije djecu jer ima bolja primanja i smjene od mene?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sud donosi odluku na temelju mišljenja koje mu dostavlja nadležni CZSS. Pri tome CZSS napraviti kompletnu obradu stranaka od Vaših anamneza, do psihološke obrade, pa i ekonomskih prilika. Tako da sama primanja i smjene rada nisu dostatni za ovakvu odluku. Promatra se situacija u cijelosti, a ne samo ekonomski dio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

primanja/imovina ne utječu na odluku suda dok poslovni uvjeti mogu utjecati na odluku suda. nemojte unaprijed smatrati da će sud donijeti odluku u vašu korist zbog psihičkog stanja vašeg supruga [što vam znači: "skinuo se"? svojevoljno ili na preporuku liječnika? ukoliko je "skidanje" s lijeka izazvalo "nuspojave" kako tvrdite, dužna ste o tome objavijestiti suprugova liječnika jer je u tom slučaju potreban nastavak liječenja].

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija