Jump to content

Prevara kod mehanicara


Prachachat

Preporučene objave

Postovanje,

Molio bih vas za savjet sto napraviti u mojoj situaciji s autom.

Kvar koji je mehanicar popravio opet se dogodio nakon 2 dana. Ne uvazava reklamaciju, niti zeli vratiti novac, jer tvrdi da je problem veci, za koji on nije mogao znati unaprijed.

Evo i vise detalja: 

Prosli tjedan odveo sam auto mehanicaru. Rekao je da treba zamjeniti remenicu u kompresoru, ali da je kompresor ok. Popravio je to i to me kostalo 1500 kn. Uredno sam dobio i racun. Nakon 2 dana kvar se opet pojavio. Kad sam dosao reklamirati, rekao je da ocito nije samo remenica bila problem, neg kompresor i da bih trebao novi. Ne zeli mi vratiti novac, vec mi nudi novu remenicu da mi da. Cijena remenice je 890 kuna. Na upit sto da ja s njom radim kaze da ju mogu prodati preko njuskala i da mi on nikako druacije ne moze prodati. 

Po meni to nema niakvog smisla. On je meanicar, a ne ja. To sto je on krivo procjenio kvar nije moja greska, vec njegova. I ako prodam taj dio, sigurno necu originalnu cijenu dobiti. Posteno sam platio, a problem nije rijesen.

Sto napraviti sada? Ima li smisla da idem to policiji prijaviti? Inspekciji? Uzeti taj dio ili ne? 1500 kn bacenih u vjetar... :(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija