Jump to content

TUZBA ZA KLEVETU


anonimnakorisnica123

Preporučene objave

Molim vas za savjet, a onda cu svakako po vasoj preporuci odluciti ulaziti u ovo ili ne. 

Dakle, bivsi partner me konstantno blati pred primjerice centrom za socijalnu skrb (u postupku smo skrbi nad djetetom) , takoder pred poznanicima. Bez ikakvih dokaza tvrdi da sam mu ukrala pozamasnu kolicinu novca. Dok spomenem da neka prijavi, mjenja temu, dok spomenem da idemo na poligraf takoder. 

Konstantno izmislja neistine, jedna od tih je da je neka nasa poznanica spremna svjedociti o mom nasilnom ponasanju prema djeci - dok kazem da ju dovede pred mene odnosno da kaze njeno ime i prezime, opet mjenja temu. Ta poznanica kao takva uopce ne postoji. 

Posljedica se ne bojim jer sve sto tvrdi su lazi. 

Nakon svega, podosta razmisljam da podignem privatnu tuzbu za klevetu jer mu zelim stati na kraj. Ocito takvima samo sud moze stati na kraj. 

uređeno: od anonimnakorisnica123
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete, mada biste se mogli iznenaditi koliko ta vrsta kaznenih predmeta nije prioritetna kaznenim sudovima, s obzirom na sva ostala teža kaznena djela, pa bi se moglo dogoditi da ste davno raspravili sva pitanja roditeljske skrbi, a da istovremeno još niste razriješili postupak radi klevete, koji bi ponovno mogao raspiriti negativne strasti. Sada je cilj gledati u budućnost, pokušati funkcionirati s tim djetinjastim suroditeljem, jer ćete s njim oko djece morati surađivati još dugo, dugo vremena.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija