Jump to content

osnova za isključenje ZJN


anton887

Preporučene objave

moli se savjet. Naime, u postupku natječaja javne nabave javio se ponuditelj,  člana nadzornog odbora tvrtke u RH,  dok mu je rođenje Bosna i Hercegovina. Uvidom u sudski registar i kaznenu evidenciju vidljivo je samo da je rođen u  Hercegovini, dok nije vidljivo da je državljanin RH.

Naručitelj je dužan u odnosu na strane gospodarske subjekte i osobe koje nisu državljani RH utvrditi nepostojanje osnova za isključenje iz čl. 251. st. 1. t.1 i t.2. na način da pored nepostojanja osuđivanosti za kaznena djela iz hrvatskog Kaznenog zakona, provjeri i neosuđivanost za kaznena djela koja, prema nacionalnim propisima države poslovnog nastana gospodarskog subjekta, odnosno države čiji je osoba državljanin, obuhvaćaju razloge za isključenje iz članka 57. stavka 1. točaka od (a) do (f) Direktive 2014/24/EU

je li u ovom slučaju dovoljan dokaz o nekažnjavanosti osobe iz hrvatske evidencije ili također iz evidencije BiH, s obzirom da postoji mogućnost dvojnog državljanstva za kojeg također ne stoji u evidenciji?

Ako netko ima saznanja, unaprijed hvala!

 

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija