Jump to content

Iznenadno ukidanje studentskog prava na rad putem Student servisa


blackChandelier

Preporučene objave

Poštovani, jučer sam telefonski putem samo obavještena od strane student servisa kako je naknadnom kontrolom utvrđeno da ne mogu biti članom student servisa te tako raditi na njihov ugovor, iako su me nepunih mjesec dana prije učlanili i smatrali svom dokumentacijom točnom. Kao privitak stavljam dopis koji planiram poslati Ministarstvu znanosti i obrazovanja s obzirom da sam ogorčena na situaciju, kao i na činjenicu da mi se ne može objasniti zašto je ista odluka i donesena, te na temelju koje zakonske odredbe, pa Vas doista molim za pomoć jer mi se ovime uskraćuje mogućnost za rad i ostvarivanje jedinog primanja kojim se kao izvanredni student i uzdržavam. 

Unaprijed se zahvaljujem na pomoći!

AN dopis.pdf

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vidite čl. 10. Zakona o obavljanju studentskih poslova. Problematično je što ste Vi promijenili studij - jedan je trajao 5 godina, a drugi sada pretpostavljam da traje 3 godine. Da se ostali na diplomskom studiju, mogli ste raditi do 2024. godine. Oni računaju 6 godina, ali od 2014. godine, a ne od 2017. godine kada ste i upisali taj studij. Studentski servis nije upravno tijelo pa neće donijeti rješenje, nego je u određenom smislu poduzeće. Možete tumačenje svoje problematike tražiti od Ministarstva.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija