Jump to content

Povreda privatnosti citanjem tudjih SMS poruka


anonimno

Preporučene objave

Imam jedno pitanje. Saznao sam da jedan decko (poznanik moje cure) kojem otac radi u VIP-u povremeno zna SADRZAJ poruka koje saljem curi te koje ona salje meni. S obzirom da sam ja na VIP-u, a cura na TOMATO-u cini mi se da bi njegov otac mogao imati prste u tome, ali to osobno nemogu nikako dokazati. Da li bi mogao prijaviti tog decka (nije punoljetan) ili njegovog oca, kako naci dokaze te sto bi se desilo ako ga prijavim a moje sumnje nisu tocne ? Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gledajte, sasvim jedan, drugaciji, konkretan prijedlog...

 

Umjesto da razbijate glavu kako cete dokazati da li netko cita Vase poruke ili ne (cije posljedice takvog djela jos uvijek najbolje osjecam i sam), jednostavnije rjesenje (i ne preskupo) je da jednostavno i Vi i Vasa cura - promijenite brojeve ! Barem danas svi nude VIP-komplete ili Tomato-komplete, gotovo tek toliko da nisu zabadava (obicno uvijek daju toliko kuna kao da ste kupili bon...).

 

Samo, sada te brojeve jednostavno nemojte davati nikome. Znate ih samo Vi i Vasa cura. To je sve. Anonimni brojevi, nitko ne moze znati tko ih salje, tko ih prima, u porukama uzmete nadimke, a ne prava imena ... i anonimnost Vam je gotovo 100 % zagarantirana - tako dugo dok nove brojeve ne obznanite drugima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Netočno. Kako biste onda mogli primiti poruku kada Vaš mobitel, npr. nije dostupan ? Za to vrijeme poruka negdje mora biti spremljena.

 

Za Vašu informaciju, što lako možete i sami provjeriti ako nazovete neki od info-brojeva operatera, poruke se čuvaju, ovisno od operatera do operatera, u rasponu od 24 - 72 sata. Neisporučene poruke nešto duže...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija