Jump to content

Nemiješanje u vrijeme s drugim roditeljem


ana.bab

Preporučene objave

Poštovani, ne znam postoji li topic koji se dotakao teme nemiješanja u vrijeme koje djeca provode s roditeljem s kojim ne žive. Mene zanima gdje Zakon povlači granicu tog nemiješanja.

Naime, u vrijeme pandemije otac dijete s pos. potrebama vodi sa sobom na cjelodnevno okupljanje 20+ ljudi, dijete kod mene u ponedjeljak dobija visoku temperaturu i nastaje čitav niz problema. Samoizolacija, visoka temperatura, dijete ne smije u školu tri tjedna (oni imaju duplo dulju samoizolaciju), nema fizikalne terapije koja mu je prijeko potrebna... I ovo je već drugi put u manje od mjesec dana. 

Drugo dijete za vrijeme tog okupljanja ostaje kod kuće cijeli dan sa starijom sestrom koja je u pubertetu i uči, piše zadaće cijeli dan. 9-godišnjak dakle, prepušten sam sebi doslovno cijeli dan igra igrice na tabletu. Po meni to sve navedeno spada pod ugrožavanje dobrobiti i zdravlja djeteta, te zapuštanje drugog djeteta.

Pisanje ocu ne daje rezultata, CZSS sam prijavila ali mi je to više besmisleno, bolje da se bave ozbiljnijim slučajevima kojih nažalost ima napretek.

Što mogu učiniti da takvo ponašanje spriječim ili eliminiram? Razumijem da Zakon govori o nemiješanju roditelja s kojim dijete živi u vrijeme koje djeca provode s roditeljem s kojim ne žive, ali je ovo nedopustivo ponašanje i zato pitam gdje je granica i što učiniti?

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Spitfire je promijenio naziv u Nemiješanje u vrijeme s drugim roditeljem

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija