Jump to content

Jednokratna novcana pomoc


Antonio1968

Preporučene objave

Pozdrav svima vidim da znate puno stvari o zakonima iz podrucja prava branitelja pa me zanima da li netko zna moze li se i na koji nacin dobiti jednokratna novcana pomoc od Min.branitelja. Ukoliko je netko dragovoljac,Hrvi i dosada ovu pomoc nije dobio mislim da bi mogao podnijeti zahtjev. Zanima me da li netko ima neka iskustva ili saznanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja sam dvo i tražim pomoć od svoje brigade.moš dobit 1x godišnje al u toj godini moraš imat 90 dana bolovanja odnosno poslije 90 dana bol.oko 3000 kn.Raspitaj se u hvidri i ako imaš pravo idi odma da ne bi prošo ko ja ,falilo mi par dana pa sam to mogo iskoristiti tek za slijedeću godinu,i to za 90 dana,ovo ti je za bolovanje pomoć, za drugu ne znam...........

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 godina kasnije...

Pozdrav.U 0žujku ove godine predao sam zahtjev za jednokratnu novčanu pomoć od Zaklada Hrv.branitelja,Zagreb.Obrasce sam dobio u udruzi branitelja u Osijeku.Mirovina mi je 3000 kn,supruga nezaposlena,dvoje djece u školi,bez ostalih primanja,stanarskoga vlasništva itd(podstanari smo),tako da sam smatrao da imam prava na pomoć,a ista mi je i dodijeljena prije 20.ak dana(2000 kn).Za obrasce se obratite matičnim udrugama,a adresa zaklade: Zaklada Hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji Zagreb,Bogovićeva 2. Ukoliko ispunjavate uvjete koji su zadani,nema razloga da ne uspijete,mada se dugo čeka.Naravno da ljudi koji imaju prihode na više strana,kući ili stan u vlasništvu,vlastiti obrt isl. ne mogu očekivati pozitivan odgovor iz zaklade!!!Nadam se da sam bar malo pomogao.Lijepi pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija