Jump to content

Ovrha, netinfo


JosipaL

Preporučene objave

Naime,jučer sam zaprimila riješenje o ovrsi i poslala bih prigovor e sad prije nego ga napišem potrebna mi je informacija za koju se nadam da netko od vas zna odgovor. Vjerovnik je netinfo koji se vodi kao tvrtka za informiranje te kupnjom njihovog paketa imaš pravo na zajam. 1. Ako želiš kupiti uslugu informiranja moraš se registrirati. Traže sve podatke skupa sa prometom po tekućem računu što mi je potpuno nejasno zašto!

2. Kupnjom usluge možeš a i nemoraš uzeti zajam. 

3. Pr. na zajam od 4000 kn plaćaš 960 kn usluge informiranja koje ti oni šalju 6 ili 7 puta u tih mjesec dana. A sada najzanimljiviji dio...to informiranje su ni manje ni više nego prepiske banaka PBZ, OTP i dr...znači oni prekopiraju tekst sa stranice banke i ispod još stave direktan link od stranice banke. E sad najvažnije od svega je što mi je u telefonskom razgovoru djelatnik te tvrtke potvrdio da su to informacije koje su zapravo besplatne a oni ih naplaćuju. Sad vi meni recite da li je to dozvoljeno jer bih u prigovoru zapravo navela da naplaćuju javno dostupne usluge itd..te da su to zapravo zapakirali u kamate.

Oprostite na dugačkom postu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija