Jump to content

Maćeha zabranjuje ocu da se čuje sa djecom


anonimus2002

Preporučene objave

Ja i brat smo djeca rastavljenih roditelja i mlađi brat(14) sada sam živi sa ocem, ali otac ima drugu ženu i svaki put kada ode kod nje ona bratu blokira broj preko očevog mobitela.

Brat tada bude kod mene (18) ili ode kod naše bake u isto selo gdje živi i mačeha ali nikako nemože stupiti u kontakt sa ocem.

Maćeha je blokirala i moj broj i bratov i kada ga trebamo nemožemo ga dobiti, a kada se dođe do oca kod nje prijeti policijom da se izađe iz njezinog dvora,a otac ju podržava.

Kome se obratiti da se to prestane?

Je li to za prijavu na policiju i odlazak na sud?

Unaprijed hvala na savjetu .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, Borbena7 je napisao:

Koliko dugo traje to izbivanje oca i tko se za to vrijeme brine o bratu? Gdje Vi živite i tko Vas uzdržava? Jeste pokušali na ovu temu razgovarati s ocem?

Svaki put kada brat dode kod mene ili ode kod bake,ali svaki put kada otac ode kod macehe ona blokira broj i nemogu da ga nazovem te ako je brat kod mene za to vrijeme i ako nesto treba nemozemo ga dobiti.

Za brata se brine moja majka,ali ona zivi sa ocuhom i radi kao njegovateljica starijih pa je vecinom izvan mjesta prebivalista ovisno o tome gdje nade posao za to vrijeme bi se otac trebao brinuti za brata,ali on nista ne radi kuca je u neredu djete kuha a novac daje macehi i nekupuje u kucu potrebno nego ono sta mu ona kaze da mora imati u kuci.

Razgovarali smo sa ocem i majka je ali on negira da bi ona to napravila cak i njezine cerke sa kojima ona nije u dobrim odnosima kazu da blokira broj od mene i brata jer joj je razlog da nepostujemo oca. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, anonimus2002 je napisao:

Za brata se brine moja majka,ali ona zivi sa ocuhom i radi kao njegovateljica starijih pa je vecinom izvan mjesta prebivalista ovisno o tome gdje nade posao za to vrijeme bi se otac trebao brinuti za brata

Kako glasi odluka suda u pogledu brata tj. s kim treba živjeti, kako se trebaju održavati odnosi sa roditeljem s kojim ne živi i tko je dužan doprinositi na ime njegovog uzdržavanja?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija