Jump to content

Zamjena vozila za drugo vozilo


mad.hatter

Preporučene objave

Poštovani, 

Nadam se da sam izabrala odgovarajuću rubriku. Situacija je ova:prodavali smo rabljeni automobil koji je bio u vlasništvu supruga. Na dani oglas, javio se gospodin koji je u zamjenu nudio drugo vozilo. Dotični gospodin i supruga su se javilo da bi došli pogledati vozilo na što smo pristali. Došli su sa ugovorima, pogledali auto. Na sugeriranje mog supruga da isproba vozilo, vlasnik drugog vozila je odbio rekavši da se razumije u model automobila te da je dovoljno da ga upali. Nakon toga su rekli da je to to te da, ako mi pristajemo, možemo riješiti ugovore. To smo učinili. Mi smo odmah drugi dan obavili prijenos i zamjenu tablica. Dva dana nakon zamjene, gospođa kreće s pozivima da auto koji smo dali nije ono što je ona mislila, da je neispravan te da smo prevaranti. Zahtjeva da vratimo automobil iako su u međuvremenu s automobila skidali dijelove te zaključili da ne valja. Uporno zove te šalje poruke u kojima prijeti prijavom. 

Nakon cjelodnevnom maltretiranja i tjedan dana ne spavanja zbog potresa (nevezano za slučaj, ali izgubila sam strpljenje jer je stres učinio svoje) rekla sam joj da ću je na idući poziv ili pismenu prijetnju prijaviti za uznemiravanje. 

Isprike na dugom obješnjenju, ali trudila sam se u što kraćem tekstu dočarati situaciju. Zanima me što učiniti? Sve smo činili po zakonu. Potpisali ugovore i obavili prijenos vlasništva. 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dotična je rekla da auto uopće ne valja. Njene riječi. Između ostalog, da ne ide brže od 60km/h iako su se odvezli doma bez problema. Istina je radi se o rabljenom automobilu, no naveli smo mane s kojima smo bili upoznati kao što su određene mane postojale na njihovom automobilu. 

No, oni su dva dana auto prekopavali pa čak i da pristane i na povrat, nisam sigurna da bismo dobili automobil u stanju u kojem smo ga dali. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija