Jump to content

Interni akti


Ksilipet

Preporučene objave

Poštovani,

imam dva hipotetska pitanja vezana za Zakon o fiskalizaciji prometu gotovinom NN 133/12, konkretno članak 11. stavak 2 koji se odnosi na Interne akte o pravilima slijednosti numeričkih brojeva računa i poslovnim prostorima.

Moje prvo pitanje pitanje se odnosi na Interni akt o pravilima slijednosti: da li se može interni akt čuvati u digitalnom obliku, ovjeren elektronskim potpisom/pečatom, bilo na internet Cloudu poduzeća kojem poslovnica ima pristup ili na računalu ili vanjskom disku unutar poslovnice odnosno da li će to kontrola Porezne uprave uvažiti ili je za potrebe kontrole nužno da odluke budu baš u papirnatom obliku?

Moje drugo pitanje odnosi se na izmjene u poslovnici, odnosno pisanje Dopuna Odluke o slijednosti koje se primjerice odnose na otvaranje nove blagajne ili dodavanja/brisanja djelatnika iz blagajne: da li može poduzeće donijeti jedan Interni akt o pravilima slijednosti u kojem se navode općeniti podaci o poslovnici i onda prilikom sljedeće dopune odluke o slijednosti se pozvati na taj izvorni akt s tim općenitim podacima ili svaka odluka mora nanovo sadržavati sve podatke ispočetka?

Unaprijed hvala na odgovoru :)
 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Spitfire je promijenio naziv u Interni akti

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija