Jump to content

Tehnicki pregled


grgaa

Preporučene objave

On može otići u stanicu i napraviti tehnički pregled za auto ukoliko želi provjeriti ispravnost i slično.

Ali ne postoji nikakva mogućnost da taj tehnički koristi za produljenje registracije, jer se to može napraviti u zemlji gdje je predmetno vozilo registrirano, te se na tehnički/registraciju/osiguranje primjenjuje zakonodavstvo te zemlje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postavili ste pitanje na koje se ne može odgovoriti ovdje. Dakle, da imate obrnutu situaciju, odnosno da se zateknete u EU sa hrvatskim registarskim oznakama, rekao bih vam da morate uplatiti osiguranje (online npr) i obaviti tehnički pregled u zemlji u kojoj se zataknete i sa tim dokumentima možete doći i ući i ući u Republiku Hrvatsku, i takva će situacija biti dok traje pandemija Covida 19.  Obrnute situacije ovise od zemlje do zemlje, nema univerzalnog odgovora, jer nije isti proces tehničkog svugdje itd. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 20 sati , stradivari je napisao:

. Dakle, da imate obrnutu situaciju, odnosno da se zateknete u EU sa hrvatskim registarskim oznakama, rekao bih vam da morate uplatiti osiguranje (online npr) i obaviti tehnički pregled u zemlji u kojoj se zataknete i sa tim dokumentima možete doći i ući i ući u Republiku Hrvatsku, i takva će situacija biti dok traje pandemija Covida 19.  

Može doći i u slučaju kontrole na granici opet dobije kaznu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako je riječ o slučaju kojeg samo opisao, dakle automobil je hrv. reg oznaka i dolazi iz smjera eu gdje napravio tehnički i uplatio osiguranje, neće dobiti kaznu. To je jedna od uputa Ravnateljstva policije. Dodao bih samo da sa svim ti papirima treba otići do stanice za tehnički pregled u RH, kako bi se potpuno završio proces tehničkog pregleda.. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija