Jump to content

Trojanski konj


destiny

Preporučene objave

Supruga i ja smo pred razvodom koji će biti sve samo ne sporazumni( jer ga ona potencira i postavlja neke čudne uvijete).Da pređem na stvar imamo stan koji je kupljen u braku(na kredit) koji je sam po sebi bračna stečevina.Tražila je određeni novčani iznos i da će se onda ona odreći potraživanja glede stana.Taj stan sam ionako ja otplaćivao i otplaćujem ga i dan danas.Ja sam pristao na taj prijedlog ali tražim od nje da to stavimo na papir i ovjetimo kod javnog bilježnika.malo se nećkala al je ipak pristala.To bi trebali obaviti u roku od 30 -tak dana.Mene zanima da li će taj ugovor vrijediti na sudu kad dođe do podijele imovine tj.da mi ne uzme i ovce i novce.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja imam sličan problem, s tim da sam ja stan otplaćivala, a suprug sad traži da iz njega izađem ja, s tim da će me isplatiti. Pristala sam, pod uvjetom da sve kod javnog bilježnika ili odvjetnika stavimo na papir, jer se bojim da će pri rastavi braka tražiti i stan koji kupim. Stan namjeravam kupiti novcima koje mi on isplati i novcem koji sam naslijedila. Jednako kao i vi bojim se da ugovor koji potpišemo kod odvjetnika (ili bilježnika? - nisam sigurna gdje to moramo napraviti) neće biti dovoljna garancija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trojanski konj je naziv posta iz prostog razloga što je cifra za stan dosta mala,a tu cifru je prvo ponudila ona meni što sam ja naravno odbio.Sad sam ja to isto ponudio njoj i ona to izgleda želi prihvatiti.Previše je jednostavno da bi bilo istinito...kužite tko se opeče na vruće mlijeko puše i na jogurt..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija