Jump to content

Kako dokazati?


anonimno

Preporučene objave

Kako dokazati da osoba živi na određenoj adresi?

U telef. imenu na internetu vidim da je prijavila preko sebe telefon na točno toj adresi na kojoj t vrdi da ne živi. Da li moram zatražiti od HT-a potvrdu da je taj čovjek pretplatnik, vjerojatno ispis imenika s interneta neće sud uvažiti ili da jednostavno kopiram telefonski imenik, to bi trebao biti valjan dokaz, publikacija T-coma o svojim pretplatnicima.?

A drugo pitanje je: ako neko želi prijaviti telefon na svoje ime , znmam da mora imati ili vlsnost stana ili na drugi način dokazati da živi u tom stanu...znači da je i u MUP-u evudentiran na toj adresi? A da bi to saznala moram imati nekoga u MUP-u ili tražiti odvjetnika da zatraži prebivalište? Mišljenje?Hvala !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

niste naveli zašto vam je to potrebno. inače, policija je nadležna za utvrđivaje gdje netko prebiva odnosno boravi. vi možete na jednoj adresi imati prijavljeno prebivalište, a na drugoj boravak i na ovoj drugoj živjeti. ne znam koliko j ezapravo to sa telefonskim imenikom i t-com zapravo točno, odnosno koliko bi bilo valjan dokaz. a za drugo pitanje ste u pravu glede telefonskog broja. a gore sam navela da mup i telefonski broj baš i nemaju neke veze. vi možete imati telefonski broj ne znam gdje, a prenijeti ga na drugu adresu, javiti t-com, a da u policiji ne prijavite promjenu prebivališta odnosno boravišta. podatke o nečijem prebivalištu policija daje na zahtjev sudova i drugih tijela koji postupaju po službenoj dužnosti, a vjerovatno da imate nekog u policiji onda bi vam provjerili. svakako se savjetujte sa odvjetnikom. :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija