Jump to content

Majko mila!!!


anonimno

Preporučene objave

Čudima doista nikada kraja. Naime, predali smo sve papire za lok. dozvolu i suglasnosti i to je sve o.k., no međutim tražili su nas za dopunu dokumentacije da donesemo potvrdu da je cesta koja prolazi uz našu parcelu cesta :-? . Mislivši da birokraciji nikad kraja došlo je do novoga šoka; u katastru se vodi da je ta cesta - javno dobro tj. cesta, a u gruntovnici su vlasnici vjerovali ili ne 32 ljudi.

Da li je moguće da nam odbiju lok. dozvolu zbog toga jer su tako najavili :-? . Kako je to moguće, s obzirom da su naši papiri čisti, zar zbog grada i njihovog nemara u vezi s njihovim vlasništvom smo bacili 30.000,00 eur-a za zemlju? Možete si i sami zamisliti gdje naći to 32-dvoje ljudi od kojih je vjerojatno već pola pomrlo. Molim dobre duše ako imaju kakav savjet, jer nam je prijeko potreban. Mismo naravno još uvijek u šoku i nevjerici. Unaprijed hvala svima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nabaviti preris kat. plana za tu cetsu, posjedovni iz katastra i otići u grad. službu (za komunalno ili kako se već zove u tom gradu) i zatražiti potvrdu od njih da je ta i ta kat.čest. u naravi cesta koja se tako vodi i u katastru i da je javno-prometna površina kojom gospodari temeljem Zakona o kom. gospodarstvu. Ako budu dobri, mogli bi dati u toj potvrdu i izjavu da su vanknjižni vlasnici.

Ovakve potvrde prolaze u nekim uredima za prostorno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija