I2712 objavljeno: 4. svibanj 2021. Dijeli objavljeno: 4. svibanj 2021. Pozdrav, 2 godine nakon smrti majke su mi počele stizati ovhe i meni i ocu, dugovi od majke. S obzirom da moj otac ne radi, sve je palo na mene. Kontantno se pojavljuje nekakve nove ovrhe i potražbine od različitih odvjetničkim društva koje zastupaju tipa GSKS, Vodovod,... Prilikom ostavinske rasprave javni bilježnik koji je vodio ostavinsku nije iznio niti jedan dug koji sada stiže. Molim Vas da mi netko kaže informaciju mora li po zakonu javni bilježnik iznijeti dugove ili ne? Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 4. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2021. Ne, nije dužan. Kolika je vrijednost ostavinske mase, a kolika dugova? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
I2712 odgovoreno: 4. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2021. Hvala Vam na odgovoru! Kuća je bila otkup od grada do 60,000 kn, auto 20,000 kn. Dugovi su preko 100,000 kuna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 4. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2021. U tom slučaju na buduće ovršne prijedloge uložite prigovor s kojim se pozivate na čl. 139. st. 3. i 4. Zakona o nasljeđivanju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
I2712 odgovoreno: 4. svibanj 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2021. Hvala Vam na informaciji. Rado ću istražiti o tome. Lijep pozdrav Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 4. svibanj 2021. Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2021. Svakako istražite i koristite prigovor kao pravni lijek, jer je pitanje koliko se još ovrha može pojaviti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.