Jump to content

stan u neetaziranoj zgradi


amarena123

Preporučene objave

Postovani,

Najljubaznije vas molim za pomoc, jer doista ne znam odakle krenuti. Pred nekoliko mjeseci smo kupili stan u neetaziranoj zgradi. Obecavalo nam se i "klelo" da je etazni elaborat vec napravljen i da treba sve svaki cas biti rijeseno... medjutim nakon par mjeseci smo - ok - dobili vlastovnicu, no zgrada kao takva jos uvijek nije etazirana, pa nam sad kupci (zelimo prodati) bjeze samo tako. Cak i neke agencije ne zele posla s nama. 

Kad sam se obratila predstavniku stanara (ciji je potpis, "po novome", dovoljan za zahtjev za etaziranje koje se - citam - placa iz pricuve ) poceo je režati na mene kao kakav bijesan pas. 

A mi bismo stan hitno trebali prodati jer mami je 85, ima puno teskih dijagnoza i - na zalost - mora sto prije u dom, a ja za poslom... 

Molim vas, recite mi: 

1) je li agencija smjela meni prodati stan u neetaziranoj zgradi (koga da tuzimo/hvatamo za vrat? Unistili su nam dva zivota) ... citam da se ne smije ni prodati ni naslijediti.... pa.... sto cemo sad??

2) sto da radimo, sto biste vi na nasem mjestu? 

Upomoc... od srca hvala unaprijed!

Amarena

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija