Mrkizo15 objavljeno: 29. lipanj 2021. objavljeno: 29. lipanj 2021. (uređeno) Premium članarina na stranici je tromjesečna na 99kn, ali pet mjeseci su mi skidali sa računa 99kn svaki mjesec. Kad sam promijenio bankovnu karticu više nisu mogli skidati i sad traže da podmirim dug, a oni su umjesto tromjesečno skidali mi svaki mjesec, a tamo niti nema živih ljudi nego je sve fejk. Sam bog nemože poloviti. tko je to, hr stranica, vodi čovjek u Poljskoj, naplaćuje firma u Švicarskoj, a unajmili odvjetnike u Njemačkoj da me gone da platim dug, a oni trebaju meni vratiti ukradeno. Šta da radim? Neznam ni jesu li uopće unajmili odvjetnike ili je sve fejk, pa ak prođe prođe. Molim pomoć uređeno: 29. lipanj 2021. od Borbena7 Osobni podatak Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 29. lipanj 2021. odgovoreno: 29. lipanj 2021. Na koje vremensko razdoblje ste imali sklopljenu ugovornu obvezu? Jeste li sukladno Općim uvjetima poslovanja sa njihove stranice zatražili pisanim putem prestanak ugovornog odnosa, odnosno jeste li dobili potvrdu o raskidu ugovornog odnosa i s obvezom plaćanja e-porukom na adresu e-pošte koju ste im bili naveli? Ancica 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.