anonimno objavljeno: 21. ožujak 2005. Dijeli objavljeno: 21. ožujak 2005. Vozač sam motocikla i imam gadan problem, jer ide ljeto, a bojim se da ne ostanem bez vozačke dozvole. Pomozite mi sa savjetom. Prošlo ljeto sam imao malu nezgodu, na raskrižju sam mimoilazio vozilo koje je neočekivano skrenulo u ljevo a žmigavac je upalio tek kada je već bio započeo tu radnju. U nezgodi nije bilo materijalne štete osim mog dobrog nagnječenja noge od pada motora na mene. Terete me za pretjecanje preko pune crte- Šta mi je činiti, dao sam svoj iskaz. Kakvu kaznu mogu očekivati a pomognite mi kako da se pametno iz ovog izvučem. S.O.S. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 22. ožujak 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2005. jesi pisao prigovor na rješenje o prekršaju koje je stiglo? to ti je jedina mogućnost koliko ja znam...u zakonskom roku..naravno ..(obično 15 dana) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 22. ožujak 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2005. Prošlo ljeto sam imao malu nezgodu Šta mi je činiti, dao sam svoj iskaz. Kada je to točno bilo - prošlog ljeta - i pred kim ste dali svoj iskaz? Da li ste uopće dobili kakvo rješenje o počinjenom prekršaju i od koga? Da li ste pisali prigovor na to rješenje? U kojoj fazi se sve skupa sada nalazi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 25. ožujak 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 25. ožujak 2005. u 8 mjesecu prošlog ljeta, neki dan sam dao svoj iskaz pred prekršajnim sucem nisam dobio rješenje još jer i suprotna strana poriče svoju odgovornost kao i ja, ne razumijem kako će postupak dalje teći i kako se mogu na najbolji način braniti do sada nikada nisam bio prekršajno osuđivan. Sada trenutno očekujem poziv od drugog prekršajnog suda zbog promjene stvarne ili mjesne nadležnosti nisam načisto koje točno, hvala vam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 25. ožujak 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 25. ožujak 2005. Znači da ste već ispitani i sada je na sudu da donese odluku... Pitanje je još i što će napraviti sud koji predmet dobije u rad i koliko vremena će njemu onda trebati da završi postupak. To može i potrajati, a onda imate mogućnost ulaganja pravnog lijeka na takvu odluku ukoliko bude po Vas nepovoljna. Zastara će u svakom slučaju nastupiti u 8 mjesecu 2006., pa postoji velika mogućnost da predmet po žalbi na Visokom Prekršajnom sudu dođe u zastaru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 29. ožujak 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 29. ožujak 2005. Hvala Vam na odgovoru, nadam se da će bit sve u redu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.