Jump to content

Pozivi iz Hrvatskog Telekoma


Ksilipet

Preporučene objave

Pozdrav, 

našla sam se u jednoj zaista bedastoj situaciji u kojoj mi je stvarno sada jako prekipjelo. U posljednjih nekoliko mjeseci zaprimila sam nekoliko poziva od HT-a s nekakvom ponudom u kojoj bih kao prešla s bonova na pretplatu i svaki puta sam ih odbila i napomenula da ne želim da me ponovno zovu jer mi odgovara ovako kako je i ne želim ništa mijenjati i da neka to zabilježe u svojoj bazi. Danas je bila višnja na šlagu gdje sam opet dobila poziv, za istu stvar, samo što je djelatnik to zapakirao kao nešto drugo, a kada sam počela postavljati pitanja onda je postalo jasno da se radi o onome što sam već par puta odbila. Poslala sam ovaj puta e-mail HT-u s molbom da me više ne zovu, čekam odgovor. 

 

Ono što mene zanima, da li postoji kakva pravna regulacija koja omogućuje da ovo uznemiravanje prestane? Ako ja ne želim da me neka pravna osoba zove i opetovano spama sa svojim ponudama, da li postoji nekakav pravni okvir koji mene kao potrošača može zaštititi od ovog napastovanja?

 

Lijepi pozdrav, 

Kristina

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...
Na 21. 07. 2021. at 9:46, scvrtil6 je napisao:

Postoji Registar "NE ZOVI", otvorite stranicu HAKOM-a, morate predati zahtjev svom operateru

To je za korisnike na pretplatu, ja sam na bonove i nikako da ih dobijem da me prestanu zvati. Poslala sam im e-mail i nula bodova, u potpunosti to ignoriraju. Sada su malo prije ponovno zvali. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 2 sati , Ksilipet je napisao:

To je za korisnike na pretplatu, ja sam na bonove

Ovo ne bi bilo točno. Naime, korisnik telefonskog broja je svaki potrošač kojem je operator javne govorne usluge dodijelio telefonski broj i s kojim ima sklopljen pretplatnički ugovor ili se nalazi u korisničkom odnosu unaprijed plaćene usluge.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija