Jump to content

Obiteljski zakon - sankcije u slučaju nepridržavanja


Strawinsky

Preporučene objave

Trenutačno me zanima Čl. 110 st. 1 i 2 koji se od rođenja djeteta do danas nije prestao kršiti. 

Sustavne osobne i telefonske kontrole gdje god, kada god, što god, unatoč mojoj iznimnoj pažnji i posvećenosti djetetu (9), nikada ništa nije dobro, optužbe, prisile da se dijete hrani tako i tako, tada i tada, da se nešto učini ili ne učini, da se dođe izvana u vrijeme kada ona smatra da je vrijeme, da se odlazi nekamo kada ona kako ona misli, dakle, ograničenja, može se tu svašta nabrojiti.

Dodatni problem nastaje kada se iskrivljeni i manipulativni prikazi prikazuju nadležnim institucijama s namjerom diskreditiranja i lažnog alarmiranja. Sva je to "maltretiranje" djeteta. Ako joj se nešto ne sviđa, presreće nas i znala je i privremeno oteti dijete dok je bilo kod mene prema sudskom Rješenju. Postoje i neke bilješke od strane policije.

Za neke od tih stvari je oglašena krivom zbog klevete na obiteljske teme. Ali i dalje dugoročno ne prestaje s jedno te istim stvarima i time me svjesno psihički zlostavlja i omalovažava, a zapravo posredno i vlastito dijete. Nema kraja upornosti...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija