Jump to content

Osobno vozilo - skriveni kvar


Brada08

Preporučene objave

Poštovani,

 

kupio sam osobno vozilo od tvrtke Trans Auto d.o.o. kao provjereno od njihove strane.

Dijagnostikom kod sevisera i vizulnim pregledom nisu ustanovljene nikakve greške (sve su bile obrisane pa i nije bilo moguće utvrditi ikakvu grešku)

Nakon 3 mjeseca vozilo javlja kvar visoke razine ulja u motoru. Napravljena izmjena ulja i filtera, javljeno za problem u tvrtku Trans Auto (imam samo telefonske ispise). Serviser sumnja u grešku s injektorima ali obzriom da vozilo nije staro (3 godine, 75000 km) u dogovoru s tvrtkom Trans Autom ne radimo detaljan pregled jer je kao takav preskup.

5 mjeseci nakon prvog kvara, kvar se ponavlja te odmah prijavljujem kvar tvrtki Trans Auto te odlazim na pregled u ovlašteni servis gdje utvrđuju kvar na injektorima (nisu sigurni, tek kad ih skinu će znati).

Tvrtka Trans auto odbija popraviti osobno vozilo u svom trošku jer smatra da je osobno vozilo pregledano od moje strane, te da prvi servis nije rađen u ovlašteno servisu. Vozilo je kupljeno na LEasing za tvrtku u kojoj sam ja vlasnik, isto je servisirano jednom u ovlaštenom servisu dok ostali servisi nisu rađeni u ovlaštenim servisima prije prodaje. uUjedno se pozivaju na odredbu iz ugovora viđeno - kupljeno.

Da li po zakonu o obveznim odnosima ukoliko vozilo ima skrivenu manu koja se nije mogla pronaći kod kupnje vozila tvrtka Trans Auto ima obvezu popravka istog.

 

Unaprijed zahvaljujem

 

Luka Cvilinder 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Osobno vozilo - skriveni kvar

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija