bubašvaba objavljeno: 3. studeni 2021. objavljeno: 3. studeni 2021. (uređeno) poštovanje,zanima me dali kod rastave imam pravo na dio kuce jer je kuca radena dok smo suprug i ja nevjenčano zivjeli ,kuća je napravljena 98,a mi smo se uselili 99 i tada imali dijete ,sada me zanima ovo pošto se kuca dijeli na 4 dijela znaći 4 vlasnika imam li ja pravo na dio muzevog dijela i dali posto sam ja vlasnik gradevinske dozvole i sve plačam dali imam neka prava prema drugim pisanim vkasnicima te nekretnine jer oni potrazuju svoje a ja sam kuci uredivala i brinula o njoj . unaprijed zahvaljujem! uređeno: 3. studeni 2021. od Borbena7 Naslov Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 3. studeni 2021. odgovoreno: 3. studeni 2021. Na čijoj nekretnini je kuća izgrađena? Ako je podijeljena, što traži drugi suvlasnici i od koga? Citiraj
bubašvaba odgovoreno: 3. studeni 2021. Autor odgovoreno: 3. studeni 2021. prije 56 minuta, Borbena7 je napisao: Na čijoj nekretnini je kuća izgrađena? Ako je podijeljena, što traži drugi suvlasnici i od koga? prije 56 minuta, Borbena7 je napisao: Na čijoj nekretnini je kuća izgrađena? Ako je podijeljena, što traži drugi suvlasnici i od koga? napravljena je na svekrvinoj nekretnini koju je nasljedila od muza koji je bio vlasnik i dio kuće ,a traze to da napustim kucu ☹️ a moj suprug misli da to mora jer njih ima vise (troje) Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 3. studeni 2021. odgovoreno: 3. studeni 2021. Vi se rastajete od supruga i suvlasnici traže da iselite iz nekretnine? Citiraj
bubašvaba odgovoreno: 3. studeni 2021. Autor odgovoreno: 3. studeni 2021. da,a nikad nisu za nekretninu nista dali niti brinuli a ni suprug koji je nazaposljen godinama i sad ima status roditelj odgajatelj pa je bog i batina 😊 Citiraj
Borbena7 odgovoreno: 11. studeni 2021. odgovoreno: 11. studeni 2021. Na 03. 11. 2021. at 7:30, bubašvaba je napisao: poštovanje,zanima me dali kod rastave imam pravo na dio kuce jer je kuca radena dok smo suprug i ja nevjenčano zivjeli Imate pravo na potraživanje povrata uloženih sredstava. Citiraj
bubašvaba odgovoreno: 11. studeni 2021. Autor odgovoreno: 11. studeni 2021. hvala ! Borbena7 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.