Jump to content

Prijevara preko Tindera


Kovacevic345

Preporučene objave

Dopisivao sam s jednom curom preko Tindera cca 3 tjedna. U tom periodu je ona više puta od mene tražila da joj pošaljem novac jer je kao u teškoj situaciji, ostala je bez posla bla bla. Poslao sam joj u tom periodu sve skupa oko 5 tisuca kuna.

Što smo se duže dopisivali, ja sam počeo sve više inzistirati na tome da se vidimo uživo, jedno vrijeme me zavlačila kao ne može ovo ono, i onda se prestala javljati.

Par dana poslije je linkala instagram profil s tinderom i vidio sam na slikama da već par godina ima istog dečka. Znači nije ni bila single dok se dopisivala sa mnom.

Mogu li je tuziti zbog prijevare? Imam u mobitelu prepiske razgovora s njom, i bankovne transakcije gdje se vidi da sam joj slao novac. Znam njezino ime i prezime.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Privatno možeš bilo koga tužiti za bilo što, ali prije ikakve tužbe, konzultiraj se s odvjetnikom koji će ti pogledati poruke i sve druge detalje komunikacije, pa će ti reći ima li smisla ili ne ići u to.

Što se tiče kaznene prijave, možeš otići na policiju, ali isto tako, morat ćeš im sve pokazati i reći, pa će vidjeti ima li elemenata kaznenog djela.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija