Jump to content

Ponovna ovrha nakon uplate svega iz očevidnika


MRKVA94

Preporučene objave

Pozdrav! 

Prije nekoliko mjeseci sam izvadio očevidnik iz FINA-e, te sam platio sva dugovanja zbog kojih sam bio blokiran. Danas blokirana kartica, zovem FINA-u oni me preusmjere na neku treću agenciju (legalne kamatare) da bi mi oni rekli da je to zbog duga prema teleoperateru iz 2017. i preusmjerili me nazad na FINA-u da je to poslano njima, da je moguće da je bilo zametnuto. Moje pitanje je kako to nije bilo na očevidniku ako sam dužan i kako oni meni mogu opet blokirati račune bez ikakve obavijesti, a u međuvremenu od vađenja očevidnika i plačanja svih dugovanja nisam stvorio nikakva nova? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 23 sati , MRKVA94 je napisao:

da je moguće da je bilo zametnuto.

Ovo baš i nije moguće.

prije 23 sati , MRKVA94 je napisao:

Moje pitanje je kako to nije bilo na očevidniku ako sam dužan i kako oni meni mogu opet blokirati račune bez ikakve obavijesti, a u međuvremenu od vađenja očevidnika i plačanja svih dugovanja nisam stvorio nikakva nova?

Nije bilo, jer u trenutku kada ste tražili Očevidnik ovrhovoditelj nije bio dostavio zahtjev za izravnu naplatu FINA-i. Pogledajte čl. 209. st. 5. Ovršnog zakona vezano za slanje obavijesti od strane FINA-e.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija