Jump to content

Visa pbz card


aldosi01

Preporučene objave

Trebam malu pomoć. Znači kartica je otkazana, dug je 8900 kn,pokrenuta je ovrha, podnesen je zahtjev za otplatom na rate na što je pbz odgovorio negativno, podnešeno je u međuvremenu i zahtjev Javnom bilježniku tj. sudu za dogovorom. E sada dok čekam odluku suda i uplatim 1500 kn kao što je bilo navedeno u zahtjevu za dogovorom koje rješenje o ovrsi šalju na naplatu ako se sudu izjasne da ne pristaju na dogovor? Jer realno taj iznos će biti manji kao i kamate koje obraćunavaju. Ili po uplati te rate mogu tražiti zastoj ovrhe ili da se ovrha proglasi nedopuštena jer iznos nije točan?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na prisilnu naplatu se šalje to jedno i jedino rješenje koje imaju i koje je po pravomoćnosti ovršna isprava, a ovrhovoditelj može specificirati svoje potraživanje, odnosno umanjiti ga, ukoliko Vi u međuvremenu budete vršili uplate, te ovršnu ispravu sa specificiranim Zahtjevom za izravnu naplatu šalje FINA-i, ukoliko se odluči za ovrhu na novčanim sredstvima. Tako da nema zastoja bez suglasnosti s ovrhovoditeljem, a ovrha se  ovdje ne može proglasiti nedopuštenom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija