Jump to content

hitno!!!!!


mama3

Preporučene objave

:-x Suprug i ja napravili smo nadogradnju obiteljske kuće 2002,uz pristanak njegovih roditelja,iz vlastitih sredstava.Taj dio napravljen je kao zaseban stan.Podijela imovine nije provedena kako je bilo dogovoreno sa njegovim roditeljima.Suprug ima i sestru koja je desetak godina živjela na teret roditelja,te ista nije davala bilo kakva sredstva za režije ili održavanje kuće.Svekar je teško bolestan.PITANJE:kakva su njezina prava na stan koji je nadograđen?Oporuke nema,niti bilo kojeg dokumenta,osim vlasničkog lista koji glasi na svekra:kako dalje?????
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ista kao i vaseg supruga.

Ako je sva imovina na svekru onda ona ima ista nasljedna prava kao i vas surpug.

Vi imate pravo na naknadu ulozenih sredstava ali to ce ocito biti tesko kilavljenje ako ona doista zivi na teretu roditelja.

Vama bi bilo najbolje da za zivota svekra pokusate regulirati pitanje ulaganja i vlasnistva (samim ulaganjem na stjecete vlasnistvo) odnosno bilo bi najbolje da svekar iza sebe ostavi cistu situaciju pomocu oporuke, ugovora ili slicno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija