Jump to content

Ograda


Yokohama

Preporučene objave

Ne znam da li sam pogodio ispravni odjeljak, imam pitanje ako netko želi odgovoriti, naime prije nekoliko godina se renovirala cesta i dograđen je nogostup sa rubnicima.

Tim radovima je znatno povišen taj javni teren i moja ograda je ostala jako nisko, tj.u ravnini pa koso sa nogostupom pa sva voda koja ide prilikom pljuska ulazi iz javne površine na moje dvorište a da ne govorim da je i estetski narušen izgled jer je zid ograde prije bio visok oko 30cm a sada je s vanjske strane izravnat sa javnom površinom.

To je radila općina i jednostavno je tako završeno.

Nisam upućen u te zakone pa pitam da li se mogu s obzirom na stanje koje mi narušava izgled i funkciju ograde, nekom i na koji način žaliti ?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U mom slučaju su asfaltiranjem podigli razinu ceste pa se u donjem dijelu parcele voda zadržava već desetak godina, nakon svake jače kiše. Dopis Vijeću gradske četvrti svakako nije polučio neki rezultat jer je stigao tipiziran odgovor od izvođača radova da je sve rađeno u skladu s pravilima struke. Kako već to biva, sve je u najboljem redu, a problem i dalje postoji. Valjda je iduća stepenica bila privatna tužba, ali pošto se radi o gotovo bezvrijednom zemljištu, nisam vidio smisla. U Vašem slučaju bih svakako konzultirao nekog odvjetnika. Teško da će i jedan birokrat sam od sebe priznati da je pogriješio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija