Jump to content

Moje pravo


Luna33

Preporučene objave

Poštovani,s odvjetnikom sam vodila sudski spor i u trenutku kada je trebalo doći do naplate odvjetnik mi je iznos koji mi je trebao naplatiti želio umanjiti za nekih cca 50 tis kuna uz objašnjenje da to naplaćuje dug od mog supruga kada mu je vodio neki spor koji je bio za naše malodobno dijete te je od mene želio to naplatiti jer sam ja također roditelj tog djeteta ,mada ga ja nikada nisam angažirala niti s njim u svezi toga uopće išta dogovarala.Takavu potražnju,račun ili bilo što drugo vezano za potraživanje ne posjedujem niti je ikad takvo što nama bilo dostavljeno,vec je on iskoristio situaciju i putem odvjetnika dostavio dopis u kojem od mene traži da se iznos umanji za iznos od 50 tis kn.

Zanima me s obzirom da se ne smatram dužnikom mogu li se pismeno obratiti njegovom odvjetniku i tražiti specifikaciju računa za isto uz to da izinstiram na tome da je moje zakonsko pravo da znam točno što mi on želi naplatiti,sa točnim izmosom i da on to potpiše da sam mu ja dužna?!

Kada općenito nastupa zastara bilo koje odvjetničke naplate?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija