Jump to content

Posjet djevojke okrivljeniku u istražnom zatvoru u Remetincu


NaKauču

Preporučene objave

Znam da je ova tema sasvim sigurno bila tisuću puta, no pišem ovdje jer se moje nedavno iskustvo razlikuje od onoga što sam pročitala ovdje na forumu, a i na nekim drugim mjestima pa bih voljela kad bi mi netko možda mogao razjasniti stvari ili dati neke nove informacije.

Dakle, ja sam djevojka okrivljenika (istraga je pod nadležnošću USKOK-a) i rekli su mi na Županijskom sudu da ne mogu dobiti dozvolu za posjet, dok on ne napiše molbu sucu istrage da mi se dozvoli posjet. To je u suprotnosti s nekim upisima ovdje iz kojih je ispalo da se te dozvole za posjet istražnom zatvoru izdaju i djevojkama na sudu bez većih problema.

Zna li netko pouzdanu informaciju što je točno. Nisam (stigla biti) nevjenčana supruga, dakle, nismo živjeli zajedno. Hoće li mi ta dozovola biti izdana i koja je točno procedura?

Ja nisam u direktnom kontaktu s njim nego sve poručujem preko drugih pa sam frustrirana zbog mogućnosti pokvarenog telefona, a i ne znam koliko su njemu tamo dostupni relevantni izvori informacija. 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija