Tinkerbell19 objavljeno: 11. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 11. travanj 2022. Koristim pravo na rad s polovicom punog radnog vremena radi njege djeteta s težim smetnjama u razvoju. Poslodavac je od ove godine uveo "nagradu za radne rezultate" koju isplaćuje na mjesečnoj bazi, sukladno odrađenim satima. U odluci se spominje da osobe koje će raditi cijelu godinu bez korištenja bolovanja, dobit će ukupno 5000kn. Meni isplaćuje pola iznosa predviđene nagrade. Zanima me imam li pravo na puni iznos nagrade, jer moj ugovor sa poslodavcem je na puno radno vrijeme? Ukoliko imam pravo na puni iznos nagrade, na što se mogu "pozvati"? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2022. Treba detaljno proučiti te interne akte poslodavca, jer isključivo oni reguliraju ovo pitanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.