Marijan Šumić objavljeno: 22. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 22. travanj 2022. Molim za savjet. Vrhovni je sud prošli tjedan prihvatio prijedlog za reviziju u sporu za mobing i presudom zabranio poslodavcu nastavak uznemiravanja, prema tužbi koju sam pokrenuo 2017.god. i kojom je uznemiravanje pravomoćno potvrđeno. U međuvremenu je poslodavac nastavio s uznemiravanjem, radi čega sam ponovno tužio, nakon čega mi je nezakonito otkazao ugovor o radu, radi čega sam, također ponovno tužio. Da li i kakve pravne učinke (retroaktivno) proizvodi presuda VRHS-a u odnosu na aktualne radne sporove jer sam se nakon pravomoćne presude, od postupaka poslodavca mogao zaštiti ovrhom, a ne da moram ponovno tužiti ? Jesu li u odnosu na "zakašnjelu" presudu VRHS-a odluke poslodavca, nakon pravomoćne presude ništetne ? Zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.