Jump to content

Orah na međi


Nkova276

Preporučene objave

Poštovani dana 24.12.2020 godine odlomila se grana sa susjedovog oraha grana koji se nalazi na susjedovoj zemlji tj.međi..te je došlo do oštečenja vozila kojeg sam trebao 02.01.2022 vozit na regristraciju...pošto su me za popravak tražili 1000 eura (krvov vrata šajba hauga ) isti nisam bio u mogučnosti popravit i regristrirati...susjedi borave u Srbiji tu dolaze po 10 -15 dana godišnje .kontaktirao sam susjedu u srbiji koja mi je rekla da ima malu mirovinu i nemože platit štetu tj .popravak..

Ostavio sam auto dok dođu iz srbije kad su došli skrivali su se i jedvo sam ih namolio zadnji dan da posjeku truli suhi orak star oko 50 godina jako velim jer mi je grana suha pala kraj 6 unučadi i sva sreča da nitko nije ozlijeđen....pozvao sam policiju koja je evidentirala slikala oštečenja od osiguranja nisam imao pravo dobit oštetu jer je auto bio parkiran u dvorištu...sad su došli ponovno iz Srbije uopče ne spominju da bi nadoknadili štetu ..auto sam u međuvremenu prodao za djelove 800 kn ..dali imam pravo za nadoknadu štete i dali mogu tražit uklanjanje tri preostala oraha kojem grane također polako otpadaju suši se ...koji je postupak kaj mi je potrebito učiniti ...prijavljeni su u RH.mirvina iz RH...prijavio sam komunalnom redaru koji mi je rdkao usmeno da sačekam da odu u Srbiju a to mi nije pošteno....hvala na odgovoru .pošto je prošlo dvije godine dali imam pravo tražiti nadoknadu štete...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dana 10. 06. 2022. u 22:48, ivistipe je napisao:

Orah je bio na međi, a to znači da pola tog oraha bilo u vašem vlasništvu i trebali ste na vrijeme sami ukloniti sve što prelazi na vaš posjed, isto tako imate pravo i ostala dva oraha ukloniti sve grane koje prelaze na vaše. Za štetu nažalost zaboravite.

Da to nebi bio problem da mi policija prilikom uviđaja nije rekla da ništa ne diram sve grane da prebacim na njihov dio da me nebi tužili za uništavanje imovine bez obzira kaj je na međi.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija