Jump to content

Prijetnja preko mobitela


svemirac

Preporučene objave

Posvađao sam se sa poznanikom preko mobitela radi gluposti, kako to često biva i svašta mu izgovorio. Za par sati došla mi policija na vrata čovjek me prijavio za prijetnju smrću što nije istina jer imam svjedoka sa kojim sam pio kavu u tom trenutku. Pošto me nisu našli na adresi supruga je bila doma i dala im broj mojeg mobitela kao nazvati će me, ali to se nije dogodilo uopće. Drugi dan sam osobno otišao na policiju vidjeti točno o čemu se radi i tamo nema nikakvog zapisa da je patrola bila kod mene niti postoji prijava. Prošlo je 4-5 dana od toga i ništa se ne događa, šta dalje mogu očekivati? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat , stradivari je napisao:

vjerovatno se provodi kriminalističko istraživanje, a da je hitno već biste bili uhićeni... Bitno je da ste se javili na policiju, svoj dio ste napravili. Vjerovatno ništa od te prijave, ali možda vas netko zovne čisto da obavi razgovor što je bilo. 

Hvala puno na odgovoru, sreća moja što sam u to vrijeme bio na kavi sa policajcem u mirovina pa ako i dođe do nečega imam svjedoka koji može potvrditi da nije bilo prijetnje smrću, mada je bilo psovanja to priznajem. Ako je patrola već bila kod mene čudi me da nema nikakvog traga o tome u policijskoj postaji iz koje dolazi ta patrola, nikakvog traga nema da su bili kod mene i obavili razgovor sa mojom suprugom od koje su dobili moj broj mobitela

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija