Jump to content

izvanbračna zajednica-nasljedstvo


piscilla

Preporučene objave

Recite mi kako rješiti ovu situaciju.Živim sa nevjenčanom suprugom, sa njezino dvoje djece iz prethodnog braka i sa našim devetomjesečnim sinom. Živimo u kući koja je pola moje vlasništvo, a pola moje, sada pokojne majke. Majka mi je umrla prije četiri mjeseca, živjela je u drugoj županiji 5 godina ( ali nije prijavila promjenu prebivališta niti boravišta ) sa nevjenčanim suprugom i sa mlađim sinom ( mojim polubratom, koji nije sin od čovjeka sa kojim je živjela ). Sada nam taj čovjek stvara velike probleme, raznim uvredama i ispadima, želi da se iselimo iz kuće i tako to.

Pomozite mi i recite da li on ima pravo na dio kuće koji je ostavila moja majka, naime kuću smo naslijedili, ona dio od svoga oca, a ja dio od svoje bake ( njezine mame ), sve je provedeno u gruntovnici.?

I ako ima pravo on na njezin dio, da li i mi tj; ja i moja sestra i moj mlađi brat imamo pravo na dio tamo gdje je ona živjela, s obzirom da je tamo bila pet godina? On je imanje naslijedio od svojih roditelja, ali je i moja majka ulagala od kada je došla tamo.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija