Jump to content

Napadnut na cesti, suđenje


JanP

Preporučene objave

Prije četiri mjeseca sam bio napadnut od strane momka koji me sa leđa uhvatio za vrat i bacio na pod. Njegov razlog je taj što se moj prijatelj (koji je bio sa mnom) derao po cesti i pas od tog momka (koji je bio u stanu) je počeo lajati. Taj momak je trčao za nama i napao mene prvoga s leda, (tj. bacio me na pod). Poslije je napao i mog prijatelja ,pa opet mene. Neka gospođa koja je tuda prolazila je pozvala policiju koja je došla na uviđaj. Prilikom tog napada ozlijeđen mi je lakat, pa sam zatražio liječničku pomoć. 

Danas sam primio poziv za prekršajni sud sa detaljima događaja i obrazloženjem u kojem se napadaču predlaže kazna od 750kn, meni 500kn, a mom prijatelju odgojma mjera sudskog ukora s obzirom da je maloljetan. 

Molio bih vas za savjet, da li je potrebno da na sud dodem s odvjetnikom, nisam nikada kaznjavan i ne znam kako da se branim u situaciji kad ni kriv ni dužan, napadnut s leđa i ozlijeđen, još moram platiti i kaznu..

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija