žemljica objavljeno: 27. rujan 2022. Dijeli objavljeno: 27. rujan 2022. Danas se dogodila totalna budalaština, odlazak u trgovinu se pretvorio u nešto ludo Imam novaca i odlazim kupiti zamišljeno,no nešto me vuče da dio ne platim, djelomično uspijevam, izuzevši kamere ja i dalje hodam trgovinom u svom naumu,taj dio 2boje za print cca260kn izbacim ispod polica...ali ne ne mogu ja to Uzimam dr i idem najnormalnije platiti,i platim.... zaštitar u međuvremenu nalazi iste te bačene boje i dokazi do mene ...ali ja imam rč i odlazim Vatra,bijes,tuga,nemoć vraćam se u istu trgovinu ispričam se....da oni me prepoznaju sa kamere i imaju moj auto tablice..... ispričala se sve plaćeno nisam ništa uzela Ali i daljem sam u grču i strahu da će doći policija, jer platila sam karticom pa, se bojim baze podataka i sl..... Čak sam se htjela prijaviti policiji...jer htjela sam biti zločesta Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
legalex odgovoreno: 27. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2022. prije 2 sati , žemljica je napisao: Danas se dogodila totalna budalaština, odlazak u trgovinu se pretvorio u nešto ludo Imam novaca i odlazim kupiti zamišljeno,no nešto me vuče da dio ne platim, djelomično uspijevam, izuzevši kamere ja i dalje hodam trgovinom u svom naumu,taj dio 2boje za print cca260kn izbacim ispod polica...ali ne ne mogu ja to Uzimam dr i idem najnormalnije platiti,i platim.... zaštitar u međuvremenu nalazi iste te bačene boje i dokazi do mene ...ali ja imam rč i odlazim Vatra,bijes,tuga,nemoć vraćam se u istu trgovinu ispričam se....da oni me prepoznaju sa kamere i imaju moj auto tablice..... ispričala se sve plaćeno nisam ništa uzela Ali i daljem sam u grču i strahu da će doći policija, jer platila sam karticom pa, se bojim baze podataka i sl..... Čak sam se htjela prijaviti policiji...jer htjela sam biti zločesta Post Vam je nesuvisao, a potreba za krađom koja je neobjašnjiva se naziva kleptomanija. Možda da razgovarate sa svojim liječnikom. Iako niste ništa ukrali, pokušaj krađe je kažnjiv. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
žemljica odgovoreno: 27. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2022. Hvala na odgovoru, svjesna sam svoje budalaštine.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 27. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2022. prije 4 sati , žemljica je napisao: svjesna sam svoje budalaštine Poremećaj kontrole nagona i nije budalaština. Ne bi bilo loše da bar razmislite o naprijed predloženom, odnosno da porazgovarate sa svojim liječnikom na ovu temu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Septembar odgovoreno: 27. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2022. Hvala,jer u većini slučajeva izađem van i vratim se platiti,jer uvijek su to sitnice koje se potkradu u košarici Do prođem blagajnu ne zasvira onda se vratim i platim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 27. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2022. prije 18 minuta, Septembar je napisao: Hvala,jer u većini slučajeva izađem van i vratim se platiti,jer uvijek su to sitnice koje se potkradu u košarici Do prođem blagajnu ne zasvira onda se vratim i platim Vidite da se mučite s tim nagonom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.