Jump to content

Iskop uz među


Fugasa

Preporučene objave

Poštovani, ako je netko upoznat..
Znači, riječ je o poljoprivrednom zemljištu koje se nalazi na nagibu, brdoviti dio Hrvatske. Susjed s kojim sam međaš sa donje, niže strane parcele je odlučio svoju česticu pretvoriti u stovarište građevinskog materijala, ogrijevnog drva itd.
Ono što me muči je da je prilikom ravnanja terena napravio iskop cca 1,5 - 2 m u dubinu sa gornje, više strane svoje parcele do same međe sa mojom. Tak da sad ja na rubu svoje parcele imam provaliju od 2 m. Predstavlja mi to problem jer sad ne mogu s traktorom do same međe kako smo kosili prije, nego 1 m dalje da se zbog nagiba ne otkližem il se zemlja odroni. 
Zanima me da li je on smio napravit takav iskop ili je trebao tražit kakvu suglasnost da kopa skroz do međe? Napominjem da ne živim tu, nego sam to vidio tek danas kad sam došao na parcelu. Problem je što on očito namjerava to još produživat, za sad je potegao nekih 25 m u dužinu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija