Jump to content

Kirurg ne zeli operirati saku


osoarrogant23

Preporučene objave

Postovani,

Ne znam pisem li pod pravom temom.

Naime imam medicinsku potrebu za operacijom. Na vrhu dlana, pored zgloba na 3. Metakarpalnoj kosti postoji kostana izraslina promjera 1 cm koja vrijeda moj zglob pri svakom pokretu ruke. Ona je izbocena i prilikom svakog savijanja dlana pod 90 stupnjeva izraslina bode u zglob. Saka je slikana i doktor je potvrdio da postoji izraslina, no iako je to vrlo jednostavan proces (googlajte "carpal boss surgery"),on je izjavio kako jednostavno nece to operirati, da stavim leda i da si nadem nekog drugog tko ce to operirati. Cak je izjavio kako se prije tu nalazila cista koja je vjerovat o pukla. Ta izjava mi daje do znanja da nije dovoljno informiran o ovoj temi, jer ganglionska cista o kojoj on prica se pojavljuje iznad zgloba, ne na 3. Metakarpalnoj kosti. Cak sam mu dao do znanja kako nikakva cista nije postojala, jer ova kostana izraslina nikada nije mijenjala velicinu niti oblik.

Molim vas da mi odgovorite smije li doktor odbaciti moj problem iako postoji potreba za operacijom, a ruka mi je vrlo ogranicena u kretanju

uređeno: od Borbena7
Osobni podatak
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija