Lupus in Fabula objavljeno: 12. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 12. listopad 2022. Poštovani. Našao sam se u situaciji za koju nigdje ne nalazim konkretni odgovor. U tvrtci imamo kolektivni ugovor koji kaže ovako: "ako radnik mora sa stanice međumjesnog javnog prijevoza koristiti i mjesni javni prijevoz, stvarni se izdaci utvrđuju u visini troškova mjesnog i međumjesnog javnog prijevoza." Da odmah budemo na čisto to je NOVA odluka aktivirana od strane sindikalnog povjerenika kako bi skupljao bodove iako se to u kolektivnom ugovoru povlači već duuuugi niz godina. Moje pitanje glasi : ako je nulta zona 0-5km plaćena 572 kuna , a prva zona 6-10km plaćena 660 kuna , a zadnja stanica tim zonama je jednaka te nakon te zadnje stanice nema dalje javnog prijevoza do tvrtke osim možda taxi, kako se ovome u prvoj zoni može pribrajati i nulta zona, kao da koristi još jednu kartu tj nultu zonu kad ga npr autobus dopelja do zadnje stanice kao i ovog iz nulte zone? Nadam se da me razumijete. I na primjer netko udaljen 5km ima 572 kn prijevoz, a ovaj udaljen 6km ima 1232kn. Pomozite mi tumačiti ovo, molim vas! Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 17. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2022. Teško je ovo komentirati bez uvida u cjelokupni sadržaj tog kolektivnog ugovora. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.