Davor66 objavljeno: 20. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 20. listopad 2022. Dali mi moze netko dati savjet ili pomoci ,u velikim sam dugovima ,EOS Matrix imam dugovanje oko 350.000kn / i još na fini 117.000kn Imam blokirani računi ,ostaje mi 5800za zivot ,/ Mogu li dobit kredit za sva dugovanja ,nemam ništa na sebi ni imovine , Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 21. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2022. prije 13 sati , Davor66 je napisao: Mogu li dobit kredit za sva dugovanja ,nemam ništa na sebi ni imovine , Teško da možete, a i kako bi otplatili ovakav kredit? prije 13 sati , Davor66 je napisao: Dali mi moze netko dati savjet ili pomoci Jeste li razmišljali o stečaju potrošača? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Davor66 odgovoreno: 21. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 21. listopad 2022. Nisma ,sta Ce mi onda za Zivot ostati ,kako zivjeti sa 800kn Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zrixy odgovoreno: 27. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 27. listopad 2022. Poštovanje, Molim savjet ako je netko voljan? Tata je umro 2013. Mama je s njim imala ugovor o dosmrtnom uzdržavanju. Njoj je sada došlo od suda da je dužna 4300kn za struju. Prije toga joj elektra ništa nije slala. Do tatine smrti stan je glasio pola na mamu, pola na tatu. Dug je iz 2018. godine. Ima 30 dana za očitovanje. Što napraviti u ovoj situaciji? Unaprijed hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 28. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2022. Što je točno zaprimila? Od koga? Kada je naznačen datum dospijeća dugova? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.