Jump to content

Otkaz


Tzu

Preporučene objave

Od 2012.godine radim kod poslodavca na puno radno vrijeme,prije 2 godine firma je prodana skupa sa djelatnicima,prvu godinu sam bila na puno radno vrijeme a nakon toga su mi promjenili ugovor na pola radnog vremena.Sada žele da napustim posao ali da ja dam sporazumni raskid ugovora iz osobnih razloga sto ja ne želim jer gubim pravo na naknadu za nezaposlene.Molim Vas odgovor koja su moja prava vezano za isplatu godišnjeg,otpremnine,jer sam im rekla ako žele da vise ne radim da oni meni daju otkaz.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Ništa ne potpisujte. Recite neka Vam sukladno zakonu daju pisani i obrazloženi otkaz, jer da ćete takvo pismeno ionako dostaviti svom odvjetniku, a onda da o njegovom pravnom savjetu ovisi na koji način ćete koristiti raspoloživa pravna sredstva koja ima radnik u ovakvim situacijama.

Ne dajte se zaplašiti. Dobit ćete otkaz, to Vam je dovoljno velika briga, a kako će ga poslodavca obrazložiti neka se on o tome misli, jer popuštanjem pod tim prijetnjama gubite puno toga (otpremninu, naknadu za nezaposlene, naknadu za neiskorišteni godišnji odmor) u ionako i više nego teškim i kriznim vremenima. Samo hrabro...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija