nikenikolina objavljeno: 6. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 6. studeni 2022. Pozdrav,imala sam zadnji epi napad 2011,a terapiju lamictal sam prestala piti 2016 god. Želja mi je polagat A2 kategoriju hoću li imati problema s lječnićkim da li je moguče uopće s epilepsijom polagat A kategoriju. Hvala lp. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mister-X odgovoreno: 6. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 6. studeni 2022. ako imate nalaze koji to potvrduju ,odnosno da zbog kontrole bolesti ( a možda i izlječenja jer dugo ste bez terapije) više ne morate piti lijekove ,a nemate ni napade možete dobiti liječnički bez problema....čak dobiju i oni koji piju lijekove ,a zadnji napad je bio prije više od godinu dana ,naravno uz vremensko ograničenje zbog naravi bolesti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.