Dejan007 objavljeno: 10. studeni 2022. Dijeli objavljeno: 10. studeni 2022. Pozdrav svima! Imam pitanje... Naime djete uskoro navršava 18 godina, uredno je završilo srednju školu i zasnovao radni odnos. Imam li pravo pokrenut tužbu za prekid plaćanja alimentacije? Odnosno, koje su šanse da sud moj zahtjev uvaži.. Unaprijed hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. Ne dok je maloljetno. Znate li što više o tom poslu? Jeste li zatražili informacije o statusu tog zaposlenja (puno ili nepuno radno vrijeme; određeno ili neodređeno; visina primanja...)? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dejan007 odgovoreno: 11. studeni 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. prije 3 minuta, Borbena7 je napisao: Ne dok je maloljetno. Znate li što više o tom poslu? Jeste li zatražili informacije o statusu tog zaposlenja (puno ili nepuno radno vrijeme; određeno ili neodređeno; visina primanja...)? Ugovor je na odredjeno, ističe već kada bude punoljetan, plaća je nešto manje od 5000 kn. I puno radno vrijeme je. Mislim, djete će za 2 mjeseca postati punoljetno. Upravo zato sam već mislio podnijeti zahtjev, zbog opće poznate ažurnosti naših sudova jer znam da moram plaćati do novog rješenja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. studeni 2022. Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. Možete podnijeti tužbu, ali tek po njegovoj punoljetnosti. U tužbenom zahtjevu tražite utvrđenje prestanka obveze od dana djetetove punoljetnosti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dejan007 odgovoreno: 11. studeni 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 11. studeni 2022. prije 1 minutu, Borbena7 je napisao: Možete podnijeti tužbu, ali tek po njegovoj punoljetnosti. U tužbenom zahtjevu tražite utvrđenje prestanka obveze od dana djetetove Zahvaljuem na odgovoru! Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.