Jump to content

Nenamjerni prolaz kroz crveno - nesreca


Magnolija-0

Preporučene objave

Pozdrav,

molim za pomoć i utjehu. Idem rano ujutro na posao, uzasno umorna jer već više od 2.tj. radim prekivremeno, doma djeca... Stajem na semaforu, na velikom raskrizju. Ocito se upalila zelena strelica za skretanje u desno, ja krivo vidjela i krenula ravno. U tom trenu u mene se zabija auto koji je očito imao zeleno svjetlo.  Svi smo živi i zdravi, uz manju natucenost. Sve sam tako objasnila inspektoru uz naravno ogromnu krivnju.  Koliku kaznu mogu ocekivati i koliko će mi oduzeti vozacku i koliko bodova? Da li da se zalim i na sudu kažem koliko mi je žao?

p.s. krajem 7.mj. dobila sam kaznu za prebrzu vožnju na cesti van naselja,prekoracenje 10km/h. Hoće li to jako utjecati na ovu kaznu ili je to zanemarivo?

Pomozite... Jako sam zabrinuta!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 43 minuta, sivko je napisao:

390 eura i 3 boda za oduzimanje prednosti, isto toliko za crveno i 130 eura za prometnu nezgodu.vozačka 2x po 1-3 mjeseca.Ako ti dođe prekršajni nalog onda ćeš se žalit a ako ide optužbi prijedlog onda odmah ideš kod suca pa ćeš se žalit VPS-u.

Hvala na odgovoru.  Nadam se da će ipak biti prekrsajni nalog,  ipak nitko nije jako stradao, a i nije mi bila namjera proci kroz crveno.  

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija