Magnolija-0 objavljeno: 12. studeni 2022. objavljeno: 12. studeni 2022. Pozdrav, molim za pomoć i utjehu. Idem rano ujutro na posao, uzasno umorna jer već više od 2.tj. radim prekivremeno, doma djeca... Stajem na semaforu, na velikom raskrizju. Ocito se upalila zelena strelica za skretanje u desno, ja krivo vidjela i krenula ravno. U tom trenu u mene se zabija auto koji je očito imao zeleno svjetlo. Svi smo živi i zdravi, uz manju natucenost. Sve sam tako objasnila inspektoru uz naravno ogromnu krivnju. Koliku kaznu mogu ocekivati i koliko će mi oduzeti vozacku i koliko bodova? Da li da se zalim i na sudu kažem koliko mi je žao? p.s. krajem 7.mj. dobila sam kaznu za prebrzu vožnju na cesti van naselja,prekoracenje 10km/h. Hoće li to jako utjecati na ovu kaznu ili je to zanemarivo? Pomozite... Jako sam zabrinuta! Citiraj
sivko odgovoreno: 13. studeni 2022. odgovoreno: 13. studeni 2022. 390 eura i 3 boda za oduzimanje prednosti, isto toliko za crveno i 130 eura za prometnu nezgodu.vozačka 2x po 1-3 mjeseca.Ako ti dođe prekršajni nalog onda ćeš se žalit a ako ide optužbi prijedlog onda odmah ideš kod suca pa ćeš se žalit VPS-u. Citiraj
Magnolija-0 odgovoreno: 13. studeni 2022. Autor odgovoreno: 13. studeni 2022. prije 43 minuta, sivko je napisao: 390 eura i 3 boda za oduzimanje prednosti, isto toliko za crveno i 130 eura za prometnu nezgodu.vozačka 2x po 1-3 mjeseca.Ako ti dođe prekršajni nalog onda ćeš se žalit a ako ide optužbi prijedlog onda odmah ideš kod suca pa ćeš se žalit VPS-u. Hvala na odgovoru. Nadam se da će ipak biti prekrsajni nalog, ipak nitko nije jako stradao, a i nije mi bila namjera proci kroz crveno. Citiraj
sivko odgovoreno: 13. studeni 2022. odgovoreno: 13. studeni 2022. Bolji je optužni jer ideš odmah kod suca a poslije se žališ.Pošto ne negiraš krivicu kazna po optužnom neće bit veća od one u nalogu. drot13 1 Citiraj
Magnolija-0 odgovoreno: 13. studeni 2022. Autor odgovoreno: 13. studeni 2022. prije 1 sat, sivko je napisao: Bolji je optužni jer ideš odmah kod suca a poslije se žališ.Pošto ne negiraš krivicu kazna po optužnom neće bit veća od one u nalogu. Aaaa, kužim! Hvala na savjetima! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.