Jump to content

Ovrha zbog računa od strane d.o.o

Preporučene objave

objavljeno: (uređeno)

Poštovani,

molim vas za pomoć. Tvrtka koja mi je postavljala PVC stolariju je bila jako nekorektna, priča je duga i komplicirana, ali ukratko oni sada traže puni iznos iako su nas oštetili na više načina. Dakle, poslali su mi mailom račun, od mojih podataka imaju ime i prezime i adresu, i napisali su ako ne platim u roku od 10 dana da će se naplatiti prisilnim putem t.j. ovrhom. Jel me mogu zaista ovršiti na ovaj način? Ja sam im odgovorila da tražim fakturu na manji iznos i da ću taj manji iznos platiti. Zaista ne mislim da su u pravu, ali bih rado da se ovo riješi bez suda. Koje su mi opcije? Nisam nikad imala ovrhu, tako da ne znam ništa o tome.

uređeno: od dara068
odgovoreno:

Mogu pokrenuti ovrhu temeljem tog računa, a ako ovršni prijedlog bude uredan, JB će Vas obavijestiti da u roku od 15 dana možete podmiriti dugovanje. Ukoliko tako ne postupite, tada će JB donijeti rješenje o ovrsi koje će Vam uručiti i na koje u roku od 8 dana imate pravo uložiti prigovor, te svoje navode dokazivati na sudu.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija